Schade aan uw auto is altijd vervelend. Wij willen u weer zo snel mogelijk veilig op weg laten gaan met een professioneel & ambachtelijk herstelde auto. Onze monteurs zijn vakmensen: professioneel en hoog gekwalificeerd.

Onze professionals weten uiteenlopende schade aan uw auto te herstellen. Of u nu een personenwagen rijdt of een SUV, onze monteurs streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw auto weer op z’n best eruit ziet én presteert voordat de auto de shop verlaat. Ambacht Autoschade staat voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid.

WAAROM AMBACHT AUTOSCHADE?

 • Wij maken het herstellen van schade makkelijk en doeltreffend
 • Onze professionals zijn vakkundig en vriendelijk
 • Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende schade
 • We voorzien u van vrijblijvend advies met transparante kostenbegroting
 • We voorkomen onverwachte kosten achteraf
image_05
image_07
image_02

ERVARINGEN VAN KLANTEN

 • "Bij elke schade breng ik mijn auto naar Ambacht Autoschade. Zonder uitzondering is mijn ervaring hier iedere keer uitstekend. Iedereen die op zoek is naar vriendelijke, eerlijke service en echt vakmanschap, raad ik Ambacht Autoschade aan."

  MITCHEL
 • "Na een aanrijding heb ik mijn auto naar Ambacht Autoschade gebracht. Na overleg hebben we besloten wat wel en niet te repareren, zodat mij kosten bespaard zouden blijven. Super!"

  KARIN
 • "Ik rijd al jaren dezelfde auto en was toe aan een nieuwe look. Bij Ambacht Autoschade hebben we de mogelijkheden besproken. Toen ik de auto ging ophalen, kende ik hem niet meer terug! Het is alsof ik een nieuwe auto heb. Dank heren!"

  YOUP
 • "Ik had een flinke lakkras op de zijkant van mijn auto, waarschijnlijk door een sleutel. Ambacht Autoschade heeft dit onherkenbaar weten te fixen: je ziet niet eens dat er ooit een diepe kras zat. Echt een aanrader!"

  JASPER
 • "Ik ergerde me al een tijdje aan kleine krasjes op mijn auto. Door de jaren heen zag ik wat roest verschijnen. Ik dacht dat het niet meer te herstellen zou zijn, maar Ambacht Autoschade heeft het tegendeel bewezen. Ik kom hier zeker terug!"

  INEKE
SNEL

Wij combineren vakmanschap, specialistische kennis en lage prijzen om u snel weer op weg te helpen.

VAKKUNDIG

Onze monteurs hebben de kennis en ervaring om uw wens werkelijkheid te laten worden.

VOLGENS AFSPRAAK

We voorzien u van advies inclusief transparante kostenbegroting, en doen alleen dat werk dat u wenst.

SCHADE AAN UW AUTO?MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

© Copyright 2016 Ambacht Autoschade